Vrouwenkoor "Te Gek" Brummen
Gewoon - Te Gek - Gezellig

Nieuws en Agenda

Nieuws:

Vanaf donderdag 14 oktober a.s. zijn de koorrepetities weer op onze vaste locatie in de zaal van Uitspanning "de Vroolijke Frans" Knoevenoordstraat 51 - 6971 LH - Brummen / Broek.

Aanvang 20.00 uur. Nieuwe koorleden zijn van harte welkom, voor meer informatie bel gerust met Diny van Engeland Tel. 06-51246109

Donderdag 30 september en 7 oktober repeteren we nog in de kerkzaal van het Cultuurhuis Pater Dekker in Eerbeek. H.A. Lorentzstraat 20 - 6961 XL Eerbeek.

Tijdens de ledenvergadering van 26 november j.l. heeft een voorzitter-wisseling plaats gevonden. Helaas kon de nieuwe voorzitter door omstandigheden deze avond niet aanwezig zijn en heeft Annelies Couperus alsnog op 8 december de voorzittershamer officieel aan Marion Kloppert overhandigd.

In memoriam

* Op zaterdag 12 september kregen we het ontzettend trieste bericht dat onze 1e accordeonist Gerrit Sangers heel plotseling is overleden.

Gerrit was een natuurtalent op accordeon, speelde alles voor de vuist weg. Daarbij ook een heel sociaal mens, we konden altijd een beroep op hem doen.

We wensen zijn vrouw Stien, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe.

Ook wij zullen "onze Gerrit" heel erg gaan missen en nooit vergeten.

Agenda 2020:

* Woensdagmiddag 11 maart openbaar optreden in Cultuurhuis "Braakhekke" Schoolstraat 6a in Bathmen - aanvang 14.30 uur

* Woensdagavond 13 mei besloten optreden in Lochem  i.v.m. het Coronavirus is dit optreden afgelast

* Zondagmiddag 13 september openbaar optreden in samenwerking met accordeonvereniging Amady - St. MET - Muziekkoepel Eerbeek - aanvang 14.30 uur

Dit optreden is ook vanwege het Coronavirus afgelast.

* Zaterdagmiddag 12 december openbaar optreden in de Ludgerus kerk tijdens de Wintermarkt in Hall - aanvang 13.30 uur - ook dit optreden gaat niet door, de Wintermarkt is v.w. Corona afgelast.