Vrouwenkoor "Te Gek" Brummen
Gewoon - Te Gek - Gezellig

Nieuws en Agenda

Nieuws:

"Te Gek" is een koor waar niets te gek is, vooruitstrevend, gezellig en sociaal.
Anja Luyt is een bevlogen dirigente en probeert alles eruit te halen wat erin zit, maar zal ook het sociale aspect niet uit het oog verliezen.
Voor Koos van Raaij, die ons begeleidt op zijn keyboard met een heel orkest erin, is niets “te gek” en zijn er veel mogelijkheden.
“Te Gek” biedt de kans voor solo’s voor wie dat kan en leuk vindt.
Tevens staan we open voor nieuwe nummers en ideeën.

Nieuwe koorleden zijn van harte welkom! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of bel voor meer informatie met

Diny van Engeland Te. 06-51246109

Onze vaste locatie is de zaal van Uitspanning "de Vroolijke Frans" Knoevenoordstraat 51 - 6971 LH Brummen / Broek.

Wanneer v.w. een Coveravond bij "de Vroolijke Frans", repeteren we in Cultuurhuis Pater Dekker in Eerbeek.

Donderdagavond 29 september heeft het koor in de "Vroolijke Frans" afscheid genomen van haar accordeoniste Cor Hulstijn. Zij was vanaf het prille begin betrokken bij "Te Gek", samen met haar maatje accordeonist Gerrit Sangers. Helaas overleed Gerrit heel plotseling in 2020, een enorme schok voor zijn vrouw en familie, ook voor het koor en zeker voor Cor had dit een enorme impact. Tevens was het heel lastig de combinatie accordeon met het elektronisch keyboard dit zag ze niet echt meer zitten en kondigde 24 augustus tijdens een uitje van Te Gek haar vertrek aan.

Donderdagavond in het bijzijn van bijna alle koorleden heeft dirigent Anja Luyt een warme toespraak gehouden, refereerde tevens aan de mooie jaren dat Cor samen met haar maatje Gerrit het koor begeleidde en bood haar een mooie bos bloemen.

Ook voorzitter Marion Kloppert sprak haar waardering uit voor alles wat Cor voor het koor betekent heeft. Namens het hele koor bood ze haar een oorkonde, een beeldje van een accordeonist en een bloemetje aan.

Agenda 2022:

* Woensdag 4 mei openbaar optreden ongeveer19.30 uur bij dodenherdenking in Eerbeek.

* Zaterdag 7 mei besloten optreden in zorgcentrum de Borkel in Gorssel.

* Zaterdag 11 juni optreden tijdens officiële opening van Cultuurhuis Pater Dekker.

* Donderdag 1 december openbaar optreden om 20.00 uur in Cultuurhuis Pater Dekker in Eerbeek

* Zaterdag 10 december openbaar optreden om 14.00 uur tijdens de Wintermarkt in Hall.

* Zondag 11 december besloten optreden in het Palisium park in Eerbeek.

Tijdens de ledenvergadering van 26 november j.l. heeft een voorzitter-wisseling plaats gevonden. Helaas kon de nieuwe voorzitter door omstandigheden deze avond niet aanwezig zijn en heeft Annelies Couperus alsnog op 8 december de voorzittershamer officieel aan Marion Kloppert overhandigd.

In memoriam

* Op zaterdag 12 september kregen we het ontzettend trieste bericht dat onze 1e accordeonist Gerrit Sangers heel plotseling is overleden.

Gerrit was een natuurtalent op accordeon, speelde alles voor de vuist weg. Daarbij ook een heel sociaal mens, we konden altijd een beroep op hem doen.

We wensen zijn vrouw Stien, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe.

Ook wij zullen "onze Gerrit" heel erg gaan missen en nooit vergeten.

Agenda 2020:

* Woensdagmiddag 11 maart openbaar optreden in Cultuurhuis "Braakhekke" Schoolstraat 6a in Bathmen - aanvang 14.30 uur

* Woensdagavond 13 mei besloten optreden in Lochem  i.v.m. het Coronavirus is dit optreden afgelast

* Zondagmiddag 13 september openbaar optreden in samenwerking met accordeonvereniging Amady - St. MET - Muziekkoepel Eerbeek - aanvang 14.30 uur

Dit optreden is ook vanwege het Coronavirus afgelast.

* Zaterdagmiddag 12 december openbaar optreden in de Ludgerus kerk tijdens de Wintermarkt in Hall - aanvang 13.30 uur - ook dit optreden gaat niet door, de Wintermarkt is v.w. Corona afgelast.