Vrouwenkoor "Te Gek" Brummen
Gewoon - Te Gek - Gezellig

Nieuws en Agenda

Nieuws:

Vanwege alle berichten in de media over besmettingen in koren, heeft het bestuur donderdag 1 oktober besloten, voorlopig te stoppen met de repetities. Het bestuur wil geen enkel risico lopen op besmettingen in het koor. Hoewel we in de prachtige kerkzaal van het Cultuurhuis Pater Dekker in Eerbeek konden repeteren en op meer dan voldoende afstand konden staan. Tevens klonk het zingen ook goed, vanwege de mooie akoestiek in deze kerkzaal. We hopen z.s.m. de repetities te kunnen hervatten.   


Tijdens de ledenvergadering van 26 november j.l. heeft een voorzitter-wisseling plaats gevonden. Helaas kon de nieuwe voorzitter door omstandigheden deze avond niet aanwezig zijn en heeft Annelies Couperus alsnog op 8 december de voorzittershamer officieel aan Marion Kloppert overhandigd.In memoriam* Op zaterdag 12 september kregen we het ontzettend trieste bericht dat onze 1e accordeonist Gerrit Sangers heel plotseling is overleden.

Gerrit was een natuurtalent op accordeon, speelde alles voor de vuist weg. Daarbij ook een heel sociaal mens, we konden altijd een beroep op hem doen. 

We wensen zijn vrouw Stien, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe. 

Ook wij zullen "onze Gerrit" heel erg gaan missen en nooit vergeten. Agenda 2020:

* Woensdagmiddag 11 maart openbaar optreden in Cultuurhuis "Braakhekke" Schoolstraat 6a in Bathmen - aanvang 14.30 uur

* Woensdagavond 13 mei besloten optreden in Lochem  i.v.m. het Coronavirus is dit optreden afgelast

* Zondagmiddag 13 september openbaar optreden in samenwerking met accordeonvereniging Amady - St. MET - Muziekkoepel Eerbeek - aanvang 14.30 uur

Dit optreden is ook vanwege het Coronavirus afgelast.

* Zaterdagmiddag 12 december openbaar optreden in de Ludgerus kerk tijdens de Wintermarkt in Hall - aanvang 13.30 uur - ook dit optreden gaat niet door, de Wintermarkt is v.w. Corona afgelast.